TVOJIH 5 MINUTA NA #MTSBALKANTUBEFEST-U – PRIJAVI SE

>>TVOJIH 5 MINUTA NA #MTSBALKANTUBEFEST-U – PRIJAVI SE

TVOJIH 5 MINUTA NA #MTSBALKANTUBEFEST-U – PRIJAVI SE

Sve je više jutjub kanala na balkanskoj sceni i sve je teže da prikažeš svoj talenat! Na mts Balkan Tube Festu ove godine možeš dobiti priliku da se na velikoj sceni predstaviš publici i zadobiješ njihovu pažnju i poverenje!

“Mojih 5 minuta” deo programa je prvi put izveden u Sarajevu i pokazao se kao odličan način za prikazivanje mladih nada jutjuba, stoga, i ove godine želimo da damo priliku mladim i talentovanim jutjuberima sa potencijalom, koji kreiraju kvalitetan sadržaj, a za koje veliki deo publike nije čuo, da predstave sebe i svoj rad publici, ali i da upoznaju svoje “starije” kolege, razmene iskustva i postave po koje pitanje, a možda i ostvare neku saradnju.

Da biste učestvovali i prijavili se za program “Mojih 5 minuta” – postoje i određena pravila:

  • Potrebno je da vaš kanal broji najmanje 5.000 pratilaca i da ima najmanje 20 video materijala. Zašto? To nam je znak da ste uporni i da ste osvojili srca vaših pratilaca, a mi želimo da vam pomognemo da vaš kanal bude još primećeniji!
  • Nije bitno u kojoj kategoriji snimate sve dok je kvalitetno i drugačije – bilo da je gaming, vlog, skečevi ili nešto slično, potrebno je da budete drugačiji od ostalih.
  • Kanal ne sme biti zasnovan na bilo kojoj vrsti mržnje, ali i na tuđem sadržaju. Dakle, sadržaj mora biti 100% vaš.
  • Prijaviti se možete samo ukoliko ste 100% sigurni da možete doći 29. i 30. septembra u Kombank dvoranu (nekadašnji Dom Sindikata, a ne Štark Arena) jer prevoz i smeštaj nije organizovan.
  • Prijavite se samo ukoliko ste sigurni da možete da nastupite javno i da spremite vaših “5 minuta” na sceni. To znači da možete spremiti video materijal u trajanju od 5 minuta koji će biti pušten na LED ekranu na sceni, ali i vaš nastup odnosno šta ćete i kako ćete se obratiti publici.

Ukoliko ste nakon gore izlistanih “pravila” svesni da želite da nastupite na velikoj sceni BTF-a, prijaviti se možete klikom OVDE putem google forme do 23.09.2018. do 20h. nakon čega ćemo izabrati 5 kanala koji će dobiti personalizovanu VIP akreditaciju koja važi za oba dana festivala, te tako mogu doći i na afterparty sa jutjuberima.

Želimo puno sreće svim jutjuberima i molimo vas da pažljivo ispratite svaki korak i pravilno popunite formu jer svaka nepravilno popunjena forma neće biti ni pregledana.

Ukoliko ipak nemate kanal, ali biste želeli da dođete na mts Balkan Tube Fest, sve o festivalu i kupovini karata možete pročitati ovde:
MTS BALKAN TUBE FEST 2018 BEOGRAD

Ukoliko želite da vidite ko sve dolazi od jutjubera na mts Balkan Tube Fest, to možete pogledati ovde:
Učesnici 2018 Beograd

Srećno svima i vidimo se!
#mtsbalkantubefest

2018-09-21T15:00:26+02:00September 21st, 2018|1 Comment