Najveće jutjub zvezde regiona izazvale apsolutnu histeriju u Beogradu

>>Najveće jutjub zvezde regiona izazvale apsolutnu histeriju u Beogradu

Najveće jutjub zvezde regiona izazvale apsolutnu histeriju u Beogradu

 

Vikend za nama protekao je u znaku Jutjuba, jer je 29. i 30. septembra održan mts Balkan Tube Fest – najveći festival Youtube kulture na ovim prostorima.

Više od 70 jutjub zvezda družilo se sa hiljadama fanova, koji su do poslednjeg mesta napunili beogradsku Kombank Dvoranu. Osim pesme, igrica i izazova, tokom BTF-a razgovarali smo i o veoma važnim temama, poput bezbednosti u saobraćaju, vršnjačkog nasilja i cyber bullying.

Najveće interesovanje posetilaca izazvao je Baka Prase, trenutno najveća jutjub zvezda u regionu, kao i Marija Žeželj, An Na, Nađa Stanojević, Andrija Jo, Lea Stanković, Choda, Najbolji ortaci, Ruža Rupić, Anastasija Grujić, Dule PC Axe, Kovalska, Cile, Španjolka Dženi Martin, Amerikanka Lindzi Džej i mnogi drugi, a BTF himna, koja je objavljena dan pred početka festivala, već je na 3. mestu trending liste na Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=fqK78z3SUIk

Partneri festivala – MTS, Schneider Electric, Fanta, Zlatiborac, McDonalds, Pringles, Nescafe, Opel, Car Go, Plazma, MSI i drugi priredili su brojne aktivacije za posetioce, što je značajno doprinelo da ova luda žurka traje dva dana bez prestanka.

2018-11-14T14:51:24+01:00October 26th, 2018|1 Comment