MTS BALKAN TUBE FEST 2018 BEOGRAD

>>MTS BALKAN TUBE FEST 2018 BEOGRAD

MTS BALKAN TUBE FEST 2018 BEOGRAD

Još jedan jutjuberski vikend nam se bliži, MTS Balkan Tube Fest ponovo dolazi u Beograd, te će 29. i 30. septembra u Kombank Dvorani okupiti sve ljubitelje jutjub kulture iz Srbije i regiona!

Stotine jutjubera učesnika vas i ovog puta očekuju na prvom festivalu jutjub kulture u regionu, a samo zbog vas jutjuberi iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, ali i Amerike i Austrije, doćiće u Beograd da se zajedno družimo i zezamo!

Huligani iz Gimnazije na velikoj sceni; BTF Banja Luka, april 2018

Huligani iz Gimnazije na velikoj sceni; BTF Banja Luka, april 2018

Na Balkan Tube Festu vas očekuje raznovrstan program:

  • Velika sala – ovde vas čeka glavni, scenski program festivala, od ceremonije otvaranja, modnih revija, karaoka, ali i uživo izvođenja pesama jutjubera!
  • Mala sala – tu će jutjuberi odgovarati na vaša pitanja na panelima s raznim temama, ali će se održati i radionice na razne teme na kojima možete naučiti dosta toga o jutjubu, novinarstvu, šminkanju itd.
  • Filmska sala – da, dobro ste pročitali! Naši drugari iz Cineplexx-a će specijalno za vas pripremiti najnovije filmove za 2 male sale u Kombank Dvorani gde ćete, roditelji i vi, mogli da odmorite i uživate u najnovijim filmskim naslovima
  • Gaming Arena – nešto potpuno novo na našem festivalu što će iznenaditi sve gejmere. Ovog puta se svi gaming programi prenose na Gaming Arenu, te će publika dobiti priliku da zaigra najpopularnije gejmerske naslove upravo sa svojim omiljenim jutjuberima! Iako Balkan Tube Fest promoviše offline druženje, Gaming arena je jedini deo programa koji će se streamovati online na Balkan Tube Fest youtube kanalu oba dana u periodu od 14-18h!
  • Veliki broj štandova i aktivacija, kako u foajeu, tako i na platou ispred Kombank Dvorane, koje su pripremili prijatelji i sponzori festivala! Pa ćete tako moći da vežbate u teretani, ali i zaigrate košarku, fudbal i slično!

Fotografisanje tradicionalnog selfija na ceremoniji otvaranja je nezaobilazno, a celokupan program festivala će se uskoro pronaći na našem sajtu.

Karte za MTS Balkan Tube Fest

Ulaznice za MTS Balkan Tube Fest možete kupiti na blagajni Kombank Dvorane u Beogradu, ali i online putem www.gigstix.com sajta ili u celoj Srbiji preko njihove prodajne mreže. Gde sve u Srbiji možete kupiti karte možete videti klikom OVDE. Cena ulaznice je 1.000 dinara za ceo dan za jednu osobu.

S obzriom da je Kombank Dvorana mnogo manje mesto za održavanje BTF-a u odnosu na Sava Centar gde je prethodno održan, karte možete pronaći u mnogo manjem i ograničenom broju, tako da ukoliko ne želite da propustite festival i ostanete bez vaših ulaznica, naša preporuka je da karte nabavite na vreme!

BTF Shop

U BTF Shopu možete pronaći razne suvenire koje sa logotipima festivala, od naočara, šeširića, preko bedževa i narukvica. Takođe, ovde možete pronaći i majice vaših omiljenih jutjubera koji dolaze na ovogodišnji festival!

Spisak youtubera učesnika koji dolaze na #MTSBTF2018 možete videti na našem sajtu.

Na ovogodišnjem festivalu ćemo obradovati i mlade nade balkanske YouTube scene, te ćemo organizovati program “Tvojih 5 minuta”, gde će svi jutjuberi koji su novi, originalni i kvalitetni, dobiti svojih 5 minuta na velikoj sceni Balkan Tube Festa i mogućnost da predstave sebe i svoj rad publici! Konkurs za ovaj deo programa biće objavljen uskoro.

Čekirajte se na našem Facebook Eventu, zapratite nas na ostalim društvenim mrežama i vidimo se na #MTSBTF2018!

Vaš,
BTF tim

 

2018-10-26T12:53:15+02:00August 16th, 2018|1 Comment