Balkan Tube Fest u Sarajevu 13. i 14. aprila – #BTFSarajevo2019

>>Balkan Tube Fest u Sarajevu 13. i 14. aprila – #BTFSarajevo2019

Balkan Tube Fest u Sarajevu 13. i 14. aprila – #BTFSarajevo2019

Nakon odličnog festivala u Beogradu, Balkan Tube Fest ljubiteljima jutjub kulture ove godine donosi brojna iznenađenja. Ove godine će se održati peti po redu festival u Beogradu gde ćemo proslaviti peti rođendan, ali pre rođendana vreme je da najavimo #BTFSarajevo2019!

Tako je, Balkan Tube Fest u Sarajevu će se održati 13. i 14. aprila  u Domu Mladih u Skenderiji sa početkom od 12h! Karte su već uveliko u prodaji i iznose 10KM za regularnu ulaznicu i 60KM za VIP (jedna karta važi za jednu osobu za jedan dan). Šta sve možete očekivati na BTFSarajevo2019?

Program za 13. i 14. april će izaći uskoro i moći ćete da ga pronađete ovde: PROGRAM SARAJEVO 2019

Jutjuberi koji učestvuju u programu festivala će se naći na ovoj stranici: Učesnici 2019 Sarajevo

Karte za Balkan Tube Fest Sarajevo 2019

Kada je reč o kartama, kao što smo spomenuli, iznose 10KM za regularnu i 60KM za VIP ulaznicu. Broj karata je ograničen, 1000 regularnih i 200 VIP. A koja je razlika?

Regularnom ulaznicom imate mogućnost da na festivalu budete od 12h do 18h (koliko je i trajanje festivala) gde imate program na velikoj sceni, a od 15h panele na maloj sceni, kao i učestvovanje u svim aktivacijamana štandovima prijatelja festivala.

VIP ulaznica vam omogućava sve to, uz dodatnih 2h programa u maloj sali (od 13h do 15h), predstava, panel i fotografisanje sa nekim od najpoznatijih jutjubera. Svi vlasnici VIP karti će dobiti poklon paket sastavljen od od poklona koje su prijatelji festivala, ali i festival pripremili samo za njih. U maloj sali će biti organizovan PhotoBoot, svako će dobiti majicu i marker kako bi jutjuberi mogli da se potpišu na majicu, ali vas očekuje još bezbroj nagradnih igara u kojima ćete moći da osvojite još dosta toga.

Karte možete kupiti na nekoliko načina:

  1. Putem sajta www.kupikartu.ba putem linka: https://www.kupikartu.ba/karte/zona/4160/balkantube-fest gde možete poručiti online ulaznice da vam stignu putem maila nakon čega ćete odštampati ulaznicu i tako ući na festival ILI možete odabrati opciju da vam dođu na kućnu adresu po ceni dostave naznačenoj na sajtu.
  2. Na prodajnim mestima širom BiH. Spisak mesta gde sve možete kupiti ulaznice možete pogledati klikom OVDE.
  3. Na biletarnici Doma mladih, Skenderija, Sarajevo.
  4. Na licu mesta na dan festivala SAMO ukoliko karata ostane. Za ovaj način kupovine ulaznica ne garantujemo jer se često dešava da posetioci očekuju da kupe ulaznice na licu mesta pred početak festivala, a one se rasprodaju.

Kako biste bili sigurni da ćete sebi obezbediti mesto na festivalu, nabavite ulaznice najmanje nekoliko dana pred festival.

Da li ću moći da se slikam sa jutjuberima ukoliko imam regularnu, a ne VIP kartu?

Da, naravno. VIP prostor je organizovan za 200 ljudi koji žele da imaju dodatno vreme sa svojim omiljenim jutjuberima i da se zagarantovano sa njima fotografišu, druže i dodatno im postave neko pitanje jer će imati priliku da im budu blizu bez velike gužve. Vlasnici VIP karata će imati mogućnost da koriste PhotoBoot, ali i naše fotografe koji će biti tu da ih fotografišu profesionalno. Fotografisanje će biti organizovano za sve (i VIP i regularne) i sa nekim jutjuberima na platnu (jedan deo će biti posebno za fotografisanje), a satnica fotografisanja će biti objavljena kada i program bude izašao. Jutjuberi koji ne budu deo te satnice imaju puno pravo da sami izađu kada god to požele i organizacija ih niti može niti želi naterati već oni to odlučuju svojevoljno. Kada su slobodni i osećaju se dobro, svaki jutjuber će u nekom trenutku na neko vreme izaći da se fotografiše! Pratite ko, gde i šta radi na festivalu, spremite kamere jer možda baš u nekom trenutku naletite na vašeg omiljenog jutjubera!

Program za Balkan Tube Fest Sarajevo 2019

Program festivala se sastoji od ceremonije otvaranja, zanimljivih izazova, edukativnih panela, freestyle i karaoke takmičenjima, ali i još mnogo toga što su jutjuberi pripremili za posetioce. Na sceni se u sklopu nekih programa održavaju i razni Giveawayevi, a ovog puta smo spremili i veliki BTF GIVEAWAY gde će pobednik dobiti prevoz, smeštaj i sve što dobija jedan jutjuber učesnik za dolazak na BTF u Beogradu 28. i 29. septembra.

BTF Shop

Kao i na svakom festivalu, i ove godine će biti postavljen BTF Shop. Na tom mestu moći ćete da kupite proizvode sa BTF natpisima kao uspomenu, ali i majice i robu raznih jutjubera koji će ih izložiti tokom festivala. Cene će biti ispisane na samom festivalu u shopu!

Čekirajte se na našem eventu: https://www.facebook.com/events/2223042511050536/ nabavite vaše karte na vreme, tagujte nas na vašim ulaznicama i vidimo se na #BTFSarajevo2019 ♥

 

2019-03-23T15:56:22+01:00March 2nd, 2019|0 Comments